Véget ért a FINAL6, de nincs megállás

2016-06-06 16:11:37 UTC

„Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár, Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.” – na ez ránk nem igaz! Egyrészt a nyár még csak most kezdődött el, másrészt gőzerővel robog tovább a Sport-Önként országszerte újabb és újabb eseményekkel. Mielőtt azonban ez megtörténik, tekintsük vissza az elmúlt 3 csodálatos napra, a LEN Bajnokok Ligája FINAL6-re.

Igazából nem is csak 3 napot kell nézni, hiszen a technikai csapat és az akkreditációsaink is közel 1 hetet dolgoztak az utolsó utáni percig tartó töretlen lelkesedéssel. Az akkreditációsaink nélkül senki nem juthatott volna be a rendezvény területére (még mi sem :) ), míg a technikai csapat emberfeletti erővel mozgatta a dolgokat A-ból B-be majd onnan C-be, hogy a rendezvény alatt minden a helyén legyen rajtra készen.

A csütörtöki nap a szerződések begyűjtésével, majd a ruházat átadásával kezdődött. Ez egy darabig gördülékenyen ment, aztán elkezdtünk kifogyni a színes pólókból majd jött a rövid ujjú/hosszú ujjú válság. Leleményes önkénteseink azonban gond nélkül feltalálták magukat és cserék útján mindenki hozzá jutott az igényének megfelelő pólóhoz. Rövid eligazítás után mindenki körbejárhatta a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodát, ami az otthonává vált az elkövetkezendő 3 délutánra.

A munka szinte folyamatosan zökkenőmentesen folyt, a hostess lányok/fiúk töltötték a VIP páholyokban az üdítőket, a szurkolói csapat a kilátogató közönségnek segített megtalálni a büféket/mosdókat/ülőhelyeket, a jolly jokerek pedig mindenre készen állva várták az újabb és újabb felmerülő feladatokat. Szuperül tette mindenki a dolgát, így nekünk sem volt nehéz dolgunk.

Pénteken a Duna TV stábja látogatott ki a rendezvényre a Sport-Önkéntről forgatni, rólunk, rólatok! Az anyag vasárnap 11:30-kor kerül adásba majd az Önkéntesek c. műsorban. Ezúton is köszönjük mindenkinek a vidám hozzáállást és az interjúkat. Az Olympiakosz szurkolók már-már helyenként félelmetes hangulatot keltve okoztak némi bonyodalmat, de aggodalomra semmi ok nem volt, minden továbbra is remekül működött. A munka után a közeli Stég Pub-ba tettük át a székhelyünket egy hajnalig tartó önkéntes buli keretében. Jó érzés volt Titeket önfeledt hangulatban is látni. Tominak ezúton is köszönjük a nagysikerű produkciót többek között Beyoncé – All the single ladies számára. Bátran mondhatom mindenki arcára mosolyt sikerült csalni.

Szombaton a díjátadó ünnepség volt önkéntes szempontból a legemlékezetesebb. Flóra pillanatok alatt varázsolta át a már amúgy is gyönyörű lányainkat még csinosabbra még szebbre.  Fanni, Móni, Rebeka és Zsanett profi hostesseket megszégyenítően segédkezett az érmek átadásánál. Bravó lányok!

A nap végén már nagyon fáradtak voltunk, ugyanakkor azt sem bántuk volna, ha a rendezvény még 2 hétig tart, hiszen egy remek csapatot kellett irányítanunk. Hatalmas köszönet mindenegyes önkéntesnek, csodálatos munkát végeztetek. Bevalljuk mi kicsit üresnek is éreztem a vasárnapot, hiányoztatok. :) Reméljük hamarosan újra találkozunk veletek valamelyik rendezvényünkön, mi már nagyon várjuk a következő alkalmat. Jövő héten irány a Balaton, ahol a mostani brigádból többen is ott lesznek, és sok új emberrel ismerkedhetünk meg ismét.

KÖSZÖNJÜK, TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!

Dóri, Kriszta és Dávid