Magyarország-Koszovó női kézilabda Eb-selejtező

2017-09-04 12:29:35 UTC

Koszovó először –ugye Te is ott leszel? A remekül sikerült kézilabdás eseményeknek köszönhetően a Magyar Kézilabda Szövetség szorosabbra szeretné fűzni az együttműködést egyesületünkkel, így immáron a hazai rendezésű válogatott mérkőzéseken is lehet önkéntesként segíteni.

A magyar női kézilabda válogatott szeptember 27-én, Koszovó ellen játssza első selejtező mérkőzését a 2018-as franciaországi Európa-bajnokságra. A meccset a budapesti Elek Gyula Arénában rendezik, a sikeres lebonyolításhoz pedig RÁTOK is szükség van!
Jelentkezz önkéntesnek és tapasztald meg testközelből egy válogatott kézilabda mérkőzés utánozhatatlan hangulatát!

Időpont: 2017. szeptember 27szerda 18 óra
Helyszín: Budapest, Elek Gyula Aréna
Munkaidő: várhatóan 16-21 óra között
Reuházat: önkéntes pólót a szervezők biztosítanak, ezen túl sportos, sötét nadrág és sportcipő az elvárt öltözet.
Területek: VIP, pályatörlő, zászlóvivő, média, beléptetés, shop asszisztencia. (A megjegyzésben tüntesd fel azokat a területeket, ahol dolgozni szeretnél. A limitált létszám miatt sajnos a választásod nem tudjuk garantálni.)
Jelentkezési feltétel: betöltött 16. év
Jelentkezési határidő: 2017.szeptember 17vasárnap
Kérjük csak akkor jelentkezz, ha a meccsnapon 16-21 óra között végig ráérsz! A jelentkezéseket a határidő lejárta után bíráljuk el, és szeptember 20-ával bezáróan fogunk kiértesíteni mindenkit!
Várjuk jelentkezéseteket az események fül alatt az adatlapotok kitöltése után (http://www.sportonkent.hu/events/18). Segítséget a jelentkezés menetéhez az innen letölthető pdf-ben találsz.