U19 Csörgőlabda Világbajnokság

2017-05-24 14:13:18 UTC

Hogy mi a csörgőlabda? Látássérültek sportja, igazi csapatjáték, 3-3 elleni kiélezett küzdelem, ahol a kiváló hallás és a kitűnő reflexek nélkülözhetetlenek. Tapasztald meg Te is a csörgőlabda világának egyedülálló hangulatát.

Csörgőlabda – az első parasportág a repertoárban!

Hogy mi a csörgőlabda? Látássérültek sportja, igazi csapatjáték, 3-3 elleni kiélezett küzdelem, ahol a kiváló hallás és a kitűnő reflexek nélkülözhetetlenek…

Tapasztald meg Te is a csörgőlabda világának egyedülálló hangulatát, és légy részese egy rendkívül különleges sporteseménynek. Jelentkezz a budaörsi ifjúsági csörgőlabda világbajnokság önkéntes csapatába, segítsd munkáddal ennek a fantasztikus sporteseménynek a sikeres lebonyolítását!

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Kézilabda Szövetség szervezésében 2017. június 30-július 8. között Budaörsön rendezik az IBSA U19 Csörgőlabda Világbajnokság, melynek szervező csapatába lelkes, nyitott önkéntesek jelentkezését várjuk!  Tapasztald meg a para sportesemények egyedülálló hangulatát, szerezz életre szóló élményeket és barátokat, legyél önkéntes!

Jelentkezési feltétel: betöltött 16. életév

Előny: angol nyelvtudás (vagy egyéb idegen nyelv ismerete)

Munkavégzés helye: Budaörs (Budapest-Budaörs között ingyenes transzfert biztosítanak a szervezők az önkéntesek számára)

Esemény időpontja: 2017. június 30. – július 8.

Munkádra június 29-július 8. között előre egyeztetett beosztásban számítunk! Munkavégzésedről igazolást tudunk adni, mely akár iskolai közösségi szolgálatra is elszámolható!

Az önkénteseknek étkezést biztosítunk, szállást azonban nem!

Jelentkezési határidő: 2017. június 19. hétfő, 8 óra

Regisztrálj! Jelentkezz! Várunk! Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt (http://www.sportonkent.hu/events/14) és legyél önkéntes egy nemzetközi rendezvényen! Segítséget a jelentkezés menetéhez az innen letölthető pdf-ben találsz.

További információk, segítségnyújtás: albertdora@sportonkent.hu