Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság (2017. május 19-21.)

2017-02-13 09:21:04 UTC

Magyarország 1999 után másodszor rendezhet ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságot és most Te is részese lehetsz ennek a nagyon színes rendezvénynek.

Magyarország 1999 után másodszor rendezhet ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságot és most Te is részese lehetsz ennek a nagyon színes rendezvénynek. A három napos verseny nem csupán az élsportról szól majd, hanem igazi családi esemény is lesz, hiszen a verseny mellett számos programmal és műsorszámmal is készülnek a szervezők. Most belülről élheted át egy ekkora rendezvény hangulatát, amelynek sikeréhez Te is nélkülözhetetlen vagy.

Együttműködő és talpraesett vagy? Szívesen része lennél egy örökre szóló élménynek és beírnád magad a nemzetközi sportélet történetébe?Jelentkezz önkéntesnek és legyél csapatunk tagja!

Hogy lelkesedésedért cserébe pedig mi jár a felejthetetlen élményen felül? Többek között az alkalomra gyártott egyedi ruházatot kapsz, amit meg is tarthatsz utána, műszakonként egyszeri étkezési lehetőséget, nem utolsó sorban pedig, az esemény végeztével a szervezők mindenkit szeretettel látnak egy óriási önkéntes buliban!

RG.ÉLMÉNY.ÉLETEN ÁT.

A 33. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságról bővebben a www.rgbudapest.hu oldalon tájékozódhatsz.

Jelentkezési feltételek: betöltött 16. életév

Előny: angol, orosz nyelvtudás

Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes egy nemzetközi rendezvényen! Segítséget a jelentkezés menetéhez az innen letölthető pdf-ben találsz.

Jelentkezés határidő: 2017. május 10.

Esemény időpontja: 2017. május 19-21. (Önkéntesként már május 13-tól számítunk rád különböző munkakörökben)

Munkavégzés helye: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Edzések helyszíne: BOK-csarnok (volt SYMA-csarnok)

Az önkénteseknek szállást NEM tudunk biztosítani.

A jelentkezéseket a határidő lezárása után bíráljuk el.

Pozitív válasz esetén kérjük, hogy 2017. május 13-22. között (munkaterülettől függően) állj rendelkezésünkre! Amennyiben nem tudod vállalni valamelyik napot kérjük a megjegyzés mezőben ezt tüntesd fel.