Szinkronkorcsolya Budapest Kupa - Ismerd meg, szeresd meg, légy részese!

2017-01-28 08:52:29 UTC

Újabb jeges sportág, de itt az erő helyett a szépség és a harmónia dominál. Ismerd meg belülről ezt a lenyűgöző sportágat, jelentkezz önkéntesnek!

Megint új sportág, a sportcipőt korcsolyára cseréljük, gólok helyett pedig most pontokban mérik a sikert. A szinkronkorcsolya napjaink egyik leglátványosabb csapatsportja. Korosztályoktól függően 12-20 korcsolyázó mozog, táncol, lélegzik egyszerre a jégen, tökéletes összhangban, bonyolultabbnál bonyolultabb koreográfiákat bemutatva.

Idén 3. alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Kupa, melyre szerte a világból több mint 60 szinkronkorcsolya csapat érkezik, hogy különböző korcsoportokban és kategóriákban megmutassák tudásukat.

Légy részese ennek az egyedülálló hangulatú, fantasztikus rendezvénynek, és jelentkezz önkéntesnek!

Regisztrálj! Jelentkezz! Várunk! Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt és legyél önkéntes egy nemzetközi rendezvényen!

Jelentkezés határidő: 2017. február 20.

Esemény időpontja: 2017. március 16-19.

Munkavégzés helye: Budapest, Tüskecsarnok

 

ÖNKÉNTESKÉNT MÁRCIUS 16-19. KÖZÖTT SZÁMÍTUNK RÁD. 
Március elején szükségünk lesz néhány lelkes emberre a versenyzői, bírói csomagok összeállításához, illetve némi pakoláshoz. Jelenlegi terv szerint a március 4-5.-i hétvégén számítanánk Rátok. Jelezd, ha ezeken a napokon is szívesen jönnél segíteni!


A honlapunkon történő regisztráció és adatlap kitöltés után az alábbi linken (vagy az események fül alatt) tudsz jelentkezni: http://www.sportonkent.hu/events/9