Champion interaktív kiállítás a Sport-Önkénttel

2017-01-26 14:08:49 UTC

Mint a sport legfőbb szerelmesei, biztosan hallottatok már a The Champion Élménypark-ról, amely egy interaktív kiállítás a Millenárison. Most nagyszerű hírünk van számotokra, ugyanis közös látogatást szervezünk március 4-re!

AZ ELSŐ INTERAKTÍV ÉLMÉNYPARK A MILLENÁRISON!

  • 3,5 kosárpályányi területén tucatnyi sportjáték és teszt
  • közös élmények az egész család számára, 8 - 99 éves korig!
  • a vidámparkok mozgó, színes hangulata
  • a bajnokká válás titkai, a legnagyobb eredmények, a sportágak története és több ezer érdekesség.

Egyszerre 10+ sportággal is megismerkedhetsz! Próbáld ki magad professzionális sporteszközökön, less be az élsport kulisszatitkai mögé! Versenyszimuláció, reakció-idő és reflex teszt, kognitív képességeket felmérő játékok, amelyek végén megtudhatod, melyik sport passzol leginkább hozzád!

Mint a sport legfőbb szerelmesei, biztosan hallottatok már a The Champion Élménypark-ról, amely egy interaktív kiállítás a Millenárison. Most nagyszerű hírünk van számotokra, ugyanis közös látogatást szervezünk március 4-re, hogy együtt próbálhassuk ki a sportágakat egy kis verseny szellemében! 

Amennyiben összejön 10 fő (reméljük sokatokat érdekel egy ilyen program  ), akkor csoportos kedvezményt kapunk a jegyek árából, amelyből további 400 forintot átvállal Egyesületünk. Így az eredeti 3600 Ft-os hétvégi ár helyett 2000 Ft-ért, tehát szinte féláron tudtok velünk bejönni és közösen eltölteni egy vidám napot! Kérünk titeket, hogy részvételi szándékotokat február 5. 24:00-ig jelezzétek az iroda@sportonkent.hu email címen, hogy tudjuk előre jelezni a hely számára a létszámot. A maximális létszám a kiállítás befogadóképességétől is függ, amennyiben nagyon sokan jelentkeztek megpróbálunk egy másik időpontot is megszervezni.

Szórakozásra fel!