M4 Sport - Év Sportolója Gála - Találkozz Magyarország legnagyobb sportolóival

2016-12-02 09:47:42 UTC

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Nemzeti Színházban adják át a hazánk legkiválóbb sportolóinak járó elismeréseket. A szervezők szeretnék, ha a sportolókat méltó körülmények között díjaznák és fogadnák, ehhez pedig nélkülözhetetlen segítség lennétek Ti, Önkéntesek!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Nemzeti Színházban adják át a hazánk legkiválóbb sportolóinak járó elismeréseket. A szervezők szeretnék, ha a sportolókat méltó körülmények között díjaznák és fogadnák, ehhez pedig nélkülözhetetlen segítség lennétek Ti, Önkéntesek! A feladatok közé tartozik a sportolók bejáratnál való fogadása, üdvözlése majd a szabad férőhelyek számában természetesen a Gála is megtekinthető lesz. Mivel várhatóan a férőhelyek száma korlátozott lesz ezért a helyszínen fogunk sorsolni arról ki ülhet be a terembe. Szeretnénk valamelyest jutalmazni az egész éves kitartó munkátokat ezért reméljük Ti is megtiszteltetésnek veszitek, hogy találkozhattok az idei esztendő legnagyobbjaival :)

Dress code:
Fiúk: zakó, fekete nadrág, fehér ing, elegáns cipő.
Lányok:elegáns fekete ruha vagy szoknya és fekete blúz, elegáns cipő

Az esemény neve: M4 Sport - Év Sportolója Gála
Helyszín: Nemzeti Színház 
Időpont: 2016. január 12. (késő délutáni, esti órákban)

Jelentkezi az oldalon történő regisztráció és adatlapod kitöltése után tudsz az események fül alatt vagy az alábbi linken: http://www.sportonkent.hu/events/8

Jelentkezési határidő: 2016. december 30.