Nyárzáró Sport-Önként Nap

2016-08-24 10:23:54 UTC

Nyárbúcsúztató napot tartunk szeptember 10-én. Közös piknik, strandröplabda bajnokság majd hajnalig tartó mulatás. Részletekért kattints a bővebben gombra vagy keresd Facebook oldalunkat.

Lassan véget ér ez a nyár is. Kinek lassabban, kinek gyorsabban ment el, számunkra mindenképp eseménydúsan telt. A nyár folyamán a sorra jövő rendezvények miatt kevesebb időt tudtunk fordítani a Sport-Önként közösségépítő vonalára, habár azért próbálkoztunk néha-néha ilyesmivel is. Sosem titkoltuk, hogy a célunk egy önkéntes közösség összekovácsolása, egy igazi Sport-Önként család. J Ez már elkezdett formálódni a rendezvények alatt, sok nagyszerű embert ismertünk meg közületek, de szeretnénk még többet és a már meglévő kapcsolatokat is még erősebbé tenni.

Az ősz és tél folyamán szeretnénk több olyan programot szervezni számotokra, amelyek kevésbé a munka jegyében telnek, inkább a kikapcsolódáson az ismerkedésen van a hangsúly. Igyekszünk majd változatos kínálattal előállni és nem csak a bulikra összpontosítani. Ennek szellemében tervbe van véve például, hogy pár nevesebb sportolót/sportvezetőt is meghívunk majd beszélgetésekre, ahol Ti is kérdezhettek majd tőlük. Na de nem szeretném ellőni az összes meglepetésünket. :)

Ennek a programsorozatnak az első állomása lenne ez a Nyárzáró Nap, amit 2016. szeptember 10-én (szombaton) tartunk. Természetesen sok szeretettel várunk mindenkit, fiatalokat és idősebbeket, régimotorosakat és új érdeklődőket is. A programok alatt/mellett lehetőség lesz arra is, hogy minket kérdezzetek a Sport-Önkéntről, jövőbeli tervekről vagy Krisztát faggassátok a rioi élményeiről. J

Jó idő esetén az alábbi programtervet valósítanánk meg:

  1. Piknikezés a Kopaszi gáton/Margitszigeten (a helyszín a második pont függvényében kerül kialakításra)
  2. Strandröplabda bajnokág 4 fős csapatokkal. (A pontos helyszínt később publikáljuk, amint megvan a pályabérlés). Lehet jönni nézőnek/szurkolónak is!
  3. Hajnalig tartó mulatás Budapest egyik becsületsüllyesztőjében. :)

Rossz idő esetén természetesen változtatni fogunk a programokon, igyekszünk majd folyamatosan követni az előrejelzést.

Kérjük a strandröplabda bajnokságra előre nevezzetek csapatnévvel és a játékosok listájával az iroda@sportonkent.hu email címen, hogy tudjunk kalkulálni a csapatok számával. Nevezési határidő augusztus 31. 16:00.

Az eseményről további tájékoztatást a Facebook oldalunkon kaptok (https://www.facebook.com/SportOnkent), ahol a Nyárzáró Napnak külön Facebook eseményt is csináltunk. (https://www.facebook.com/events/1817441348488912/) Kérjük, részvételi szándékotokat itteni feliratkozással jelezzétek. Természetesen, ha valaki csak a nap egy részére tud jönni Őt is szívesen látjuk.

Reméljük, sokatoknak tetszik az ötletünk és minél többen eljöttök, hogy egy napot közösen tölthessünk el így a nyár végeztével. A háttérben továbbra is dolgozunk azért, hogy további sportrendezvényeken lehessenek ott a Sport-Önként önkéntesei.

Dávid