A Strandkézilabda Világbajnokság margójára

2016-07-19 08:29:25 UTC

Hazament az utolsó csapat is. Vége van, hivatalosan is. Az előkészületek finisében, néhány átdolgozott és átidegeskedett éjszaka közepén erről a pillanatról ábrándoztam. Most, hogy itt vagyok, azt kívánom, bárcsak tartana még.

Hiányzik, hiányoztok. Beosztásokat csinálni, majd megváltoztatni újra és újra. E-maileket írni, tele hibával, amikre természetesen mindig volt, aki felhívta a figyelmem :) Körbejárni, dicsérni, néha-néha fegyelmezni. Telefonálni, folyamatosan. Idegeskedni és megkönnyebbülni, hogy mindig ott vagytok, hogy mindent jól csináltok. Beülni a sátorba és beszélgetni, nevetni Veletek, megismerni Titeket. Hiányoznak a délutáni pihenők és semmittevések a sátorban, az együtt bulizások, a közös munka. És a végén még a gereblyézést sem úsztam meg :)

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fantasztikus csapat fog itt összegyűlni. Többször fordult elő, hogy Flórával csak néztünk és ámultunk, hogy ezt nem hisszük el. 

  • Azt, hogy minden körülmény között, rekkenő hőségben és 16 fokos zivatarban is szó nélkül, precízen és mosolyogva dolgoztok.
  • Azt, hogy akkor is bejöttetek segíteni, amikor nem is voltatok beosztva.
  • Azt, hogy mennyire rugalmasan alkalmazkodtatok a változásokhoz, hogy akkor is mindenki ott volt időben, amikor csak este 10 után tudtátok meg a menetrendet.
  • Azt, hogy első szóra, rögtön segítettetek, bármi is jött.

Szuperek vagytok, tényleg. Az utolsó napos „életmentés” pedig egy csodálatos megkoronázása volt az egész hétnek. Bátran mondhatom, hogy nélkületek nem lett volna a zárónapon a centerpályán mérkőzés. Lelkesedésetek, munkamorálotok, hozzáállásotok annyira magával ragadó volt, hogy gyakorlatilag a végére az egész szervezőbizottság és IHF delegáció együtt gereblyézett, lapátolt. Felemelő pillanat volt, örök élmény. Mikre nem képes egy hangyahadsereg! :)

Köszönjük Nektek ezt a hetet! Miattatok megérte minden idegeskedés, letolás, stressz, könny. Annyi szeretetet, biztatást, élményt adtatok nekem, amit nem tudok sem elmondani, sem megköszönni! Csak remélni tudom, hogy Ti is csupa pozitív tapasztalattal gazdagodtatok, és hogy jó szívvel gondoltok majd vissza erre a rendezvényre és ránk, koordinátorokra.

 Hiányozni fogtok a mindennapokból, de remélem, hamarosan újra találkozunk! Néhányatokkal már jövő héten, lacrosse eb-n :)

Legyen szép nyaratok!
Dóri