Sport-Önként – magunkról

A Sport-Önként egyesület azért jött létre, hogy segítsen Neked és a sportesemények szervezőinek egymásra találni, hogy minél elégedettebbek legyetek mindketten az önkéntes munkával. A versenyek, rendezvények sikeres lebonyolítása mellett, nem titkolt cél, hogy a szervezet javítsa a magyarországi önkéntes kultúrát, és növelje” az egy jó cél érdekében önszántadból végzett munka” értékét!

Ha jelentkezel hozzánk önkéntesnek, munkád során megismerheted egy sportesemény lebonyolításának hátterét, beláthatsz a kulisszák mögé, kipróbálhatod magad több területen, hasznosan tapasztalatokat szerezhetsz, és érdekes embereket ismerhetsz meg!

A Sport-Önként regisztrációval lehetőséged nyílik minden eseményükre jelentkezni, az önkéntes lehetőségekről automatikusan értesülni. Nem kell újra és újra jelentkezési lapokat kitöltened, mivel a regisztrációd megkönnyíti a jelentkezésedet! Az egyesülettel több területen kipróbálhatod magad, fokozatosan léphetsz előre, és nem utolsó sorban egy közösség tagjává válhatsz!

Ha valamelyik esemény nem esik az érdeklődési körödbe, egyszerűen ne foglalkozz vele, de aki kisebb rendezvényekre is szívesen jön, előnyt élvez egy-egy nagyobb világverseny csapatának kialakításánál!

Amire biztosan számíthatsz, ha velünk dolgozol: vidám társaság, jó hangulat, új kihívások és természetesen munka.

Amit várunk: szorgalom, megbízhatóság, kitartás, nyitottság.

Korábbi sportesemények, amelyeken az egyesület tagjai közül többen már együtt dolgoztak:

  • 2013 Férfi U19 Kézilabda Világbajnokság
  • 2014 Vízilabda Európa-bajnokság
  • 2014 Női Kézilabda Európa-bajnokság
  • 2015 Vízilabda Vodafone Kupa
  • 2015 Női Kézilabda Bajnokok Ligája FINAL4
  • 2015 Gyulai István Memorial
  • 2015 Vízilabda EXPO